Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 


Vurdering af smykker

Vurdering af smykker af guld og sølv er en tillidssag, og det er helt afgørende for os, at du oplever Guldspecialisten som en seriøs opkøber. Hos os er du med, når dit guld og sølv testes og vurderes.

Drop vurdering af smykker med posten.

Vi advarer mod at sende guld og sølv med posten når du skal have en vurdering af dine smykker. Nogle opkøbere vil gerne have dig til at sende dit guld og sølv med posten til en vurdering. Det synes vi er en risikabel affære, du har ingen kontrol når først smykkerne er ude af dine hænder.

Når du ikke kan følge med i sorteringen og vurderingen af dine smykker, er det svært at kontrollere for eventuelle fejl og mangler. Du har ingen dialog med opkøberen, og kan derfor ikke stille eventuelle spørgsmål til vurderingen af dine smykker undervejs.

I visse tilfælde har kunder af disse guldopkøbere via post, også oplevet ikke at have fortrydelsesret og dermed ikke kunne få sit guld retur, hvis de ikke var tilfredse.

Vurdering af smykker – mens du følger med

Hos Guldspecialisten sidder du med ved bordet, når dit guld og sølv testes og vi giver en vurdering af dine smykker. Du kan følge hele processen, og du får en forklaring af vores sortering og vurdering. Undervejs i forløbet er du velkommen til at spørge om alt. Når vi først har givet vores vurdering af dine smykker/dit sølv og guld er du velkommen til at tænke over det og eventuelt indhente andre tilbud.

Ikke bare vurdering af smykker – men meget mere

Guldspecialisten giver en grundig vurdering af smykker - hver gang. Vi er respekterede og anerkendt i branchen og blandt vores mange kunder. Vi har en professionel tilgang til tingene og uanset om det er en vurdering af smykker, briller med guld, guldure, urlænker, brocher, manchetknapper, guldkors, tandguld, guldstøv, guldpulver, guldtråd og guldplader, guldbarrer, sølvsmykker, sølvbestik, sølvtøj, sølvpokaler, sølvlysestager eller sølvbarrer giver vi altid en korrekt og fair pris.