Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 

 

Guldopkøber

 

Guldspecialisten - din lokale guldopkøber - vi opkøber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser. Diskret, tryg og ordentlig handel til reelle priser.

 

Guldopkøber lokalt i nærheden af dig

Du kan trygt henvende dig i vores butikker. Vores guldopkøbere finder du i vores butikker rundt om i landet. Kig efter skiltet med Guldspecialistens navn, så ved du at du får en guldopkøber der behandler dig fair og giver de korrekte priser og mål.

 

Hos os kan du trygt og roligt foretage dit salg af sølv og guld. Vi køber alt, lige fra guldsmykker, briller med guld, guldure, urlænker, brocher, manchetknapper, guldkors, tandguld, guldstøv, guldpulver, guldtråd og guldplader, guldbarrer, sølvsmykker, sølvbestik, sølvtøj, sølvpokaler til sølvlysestager og sølvbarrer.

 

Professionel guldopkøber 

Vi har, ikke uden grund, en årelang erfaring som guldopkøbere, og vores tilbud tåler altid sammenligning. 

 

Du vil opleve en professionel og seriøs behandling og service uanset hvilken af vores guldopkøbere du henvender dig til. Du får en professionel vurdering på stedet, et tilbud baseret på vores aktuelle dagspris og en afregning via netbank med det samme. 

 

Guldopkøber med dagsaktuelle priser 

Guldprisen bevæger sig op og ned hver eneste dag, men der ligger altid penge i salg af guld. Vi mener det er vigtigt at du ved hvem du handler med, og ikke mindst til hvilken pris der handles. Derfor har vi valgt at have en guldopkøber i nærheden af hvor du bor og du kan altid se vores aktuelle guldpris for netop i dag.