Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 


Guldpriser

Guldspecialisten opkøber guld, sølv og gamle smykker. Du kan på her på vores hjemmeside se de aktuelle sølv og guldpriser. Tilbud fra Guldspecialisten beregnes ud fra de internationale sølv og guldpriser.

Sølv og guldpriserne du kan se på hjemmesiden, opdateres automatisk hver dag i forhold til London Fix, og er beregnet på at give dig et fingerpeg om, hvilke sølv og guldpriser du som minimum kan forvente hvis du ønsker at sælge. 

Helt præcise sølv og guldpriser

De helt eksakte sølv og guldpriser afhænger af guldets og sølvets kvalitet og af mængden, du ønsker at sælge. Kig forbi en af vore butikker, så vi sammen, og i al diskretion, kan kigge på dit guld og sølv og finde dine præcise sølv og guldpriser. 

Bedre sølv og guldpriser på bevaringsværdige genstande

Guldspecialisten har et unikt samarbejde med Aabenraa Antikvitetshandel A/S, der giver fordele for dig der har bevaringsværdigt guld og sølv. Vi tilbyder endnu bedre sølv og guldpriser for eksklusivt guld og sølv som eksempelvis Georg Jensen, Hans Hansen, Ole Lynggaard eller hvis du har sølv der er mere end 200 år gammelt og som er i god original og fysisk stand.

Karat og lødighed betyder noget for sølv og guldpriser

Guld og sølvs lødighed beregnes i karat eller promille, hvor det mest rene guld har en lødighed på 999,9 promille eller 24 karat, hvilket normalt er en guld (eller sølv) bar med et stempel og et serienummer.

Hvis der er flere forskellige karatniveauer i smykket eller genstanden, vejes disse separat. Guldpriser kan variere fra dag til dag.

Når du sælger dit guld ved personlig henvendelse på vort kontor skal du vise gyldigt ID eller pas. Indkøbet registreres og derefter skal du skrive under for at godkende salget.

Vi udbetaler beløbet for dit guld og sølv via netbank med det samme. Du får en udskrift fra vores netbank som bekræftelseherpå.