Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 

Guldspecialisten – en professionel og sikker handel til en god pris:

Som guldopkøber vurderer vi guld, sølv, ædelmetaller mm. Genstandene består primært af brugt sølvtøj, guld- og sølvsmykker, guldure og meget andet. Hos Guldspecialisten har vi flere års erfaring indenfor vurdering og opkøb af guld og sølv. Vi har et godt indblik i det danske guld- og sølvmarked og ved hvordan kurserne kører, samt hvordan udbuddet og efterspørgslen for guld og sølv er. Det sikrer dig, at du får den helt rigtige pris for dine guldsmykker. Samtidig lægger vi stor vægt på, at vores kunder føler sig sikre og trygge, når de sælger deres guld og sølv. Har du spørgsmål, eller ønsker du en uforpligtende vurdering af dit guld og sølv, er at du velkommen til at kontakte hos her på webstedet eller via telefonen. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi vores butik i Frederikshavn, Hjørring eller Randers.

Hvor meget er mit guld værd, og hvor meget kan jeg få for det?

Når man skal sælge sit guld og sølv, er det vigtigt, at man vælger den rigtige guldopkøber - her menes at der skal være gennemsigtighed i prisen, og at kursen er rigtig. Når vi vurderer guldet og sølvet, går det igennem nogle forskellige kriterier, som vi har beskrevet i fakta om sølv og fakta om guld. Det gælder bl.a. om varerne er stemplede, hvilken karat guldet er, og hvilken lødighed sølvet har - og så ser vi på, hvordan ædelmetallet er belagt. For at give dig den helt rigtige pris på dit guld eller sølv, bliver vi nødt til at analysere det.

Hvornår skal jeg sælge mit guld og sølv?

Hvis vi kunne se ind i fremtiden og forudsige den fremtidige pris på ædle metaller, ville vi dele det med dig. I mellemtiden ønsker vi at give dig den bedst mulige oplevelse, når du sælger dit guld, sølv og ædle metaller. Vi har altid fingeren på pulsen på markedet, så du får byens bedste pris i det øjeblik, du sælger. Vi offentliggør guld- og sølvpriserne dagligt på vores hjemmeside og 4 måneder tilbage, så kan du følge med i markedets udvikling.

Hvordan sælger jeg mit guld?

Tag dit guld og sølv med ned i vores butik i Frederikshavn, Hjørring eller Randers - du kan også ringe til os. Hos Guldspecialisten bliver dit guld vurderet, mens du venter. Det betyder, at vi i fællesskab kan forklare dig, hvad det er, vi kigger efter og fortælle ædelmetallets nuværende pris. Se her for at se hvordan en typisk guldhandel løber.