Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 


Sælg sølv

 

Sælg sølvet der ligger og samler støv. Guldspecialisten køber sølv til byens bedste priser. Se her på vores hjemmeside hvad dagskursen er hos os når du skal sælge dit sølv.

Mange af os har gammelt sølv liggende i skuffen, i skabet eller på loftet. Hvis du er parat til at skille dig af med det, altså sælge sølvet, er du velkommen til at få en vurdering i en af Guldspecialistens butikker. Vi giver altid et godt tilbud der tåler sammenligning.


Guldspecialisten køber hverken sølv eller guld via postforsendelser.

 

Sælg sølvet - Du kan selv følge dagsprisen


Vores priser på sølv følger den internationale markedspris, derfor varierer den fra dag til dag. Du kan altid se den opdaterede pris her på vores hjemmeside. Således kan du selv følge med, og selv vurdere hvornår du mener det er det bedste tidspunkt at sælge sølvet. Hvis du har brug for rådgivning eller et professionelt syn på om kursen er god, dårlig eller midt imellem for tiden, er du velkommen til at komme forbi én af vores flotte butikker. Du kan også kontakte os via hjemmesidens kontaktformular.

Når du kommer forbi én af vores butikker, laver vi en simpel beregning.  Vi vurderer først mængden af sølv, lødigheden, i de enkelte emner/genstande. Derefter vejer vi hver enkelt enhed på vores godkendte vægte. De to tal ganget med hinanden, antal gram i genstanden og dagsprisen pr. gram i den korrekte lødighed, giver vores tilbudspris. 

 

Sælg sølv i stort set alle former 


Hos Guldspecialisten kan du sælge sølv i alle tænkelige former.  Du kan sælge sølvpokaler, fingerringe, halskæder, sølvtøj mm.

 

Højere sølvpriser på bevaringsværdige eller antikke genstande


Guldspecialisten har i et unikt samarbejde med Aabenraa Antikvitetshandel A/S sikret sig unikke fordele for dig der vil sælge bevaringsværdigt eller antikt sølv. Disse emner ønsker ingen at smelte for på den måde at blive genbrugt. De bliver i stedet solgt videre i deres nuværende form. 

Vi kan derfor tilbyde endnu bedre sølvpriser når du vil sælge eksklusivt sølv. Det kan eksempelvis være emner fra Georg Jensen, Hans Hansen, Ole Lynggaard eller hvis du har sølv der er over 200 år gammelt, i god original og fysisk stand.