Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 

 

Salg af guld til Guldspecialisten

Hos Guldspecialisten hjælper vi dig med dit salg af guld i alle former og kvaliteter. Hos os får du en professionel og diskret service med ærlige priser. Vi justerer dagligt priserne i forhold til den internationale guldpris, således du altid får den rigtige pris.

Hvis du går med overvejelser om salg af guldsmykkerne, guldmønterne, arvestykkerne i guld eller andet guld som blot ligger og samler støv derhjemme, kan du hurtigt få det omsat til penge på kontoen.

Guldspecialisten er din servicemindede, professionelle og pålidelige samarbejdspartner når du står overfor salg af guld.

 

Få dagsprisen ved salg af guld

Vi ved alle, at prisen på guld bevæger sig op og ned hver eneste dag, men vi ved også, at der altid ligger gode penge i salg af guld.

Vi mener det er vigtigt at du har tillid til os når du handler med os, og ikke mindst har tillid til den pris vi tilbyder. Derfor kan du altid se vores aktuelle guldpris for netop i dag. Dit salg af guld er i de bedste hænder hos os.

 

Køb og salg af guld i trygge rammer

Guld har i tusinder af år været et eftertragtet ædelmetal, der er blevet brugt til betaling og investering. Finanskriser, kartoffelkure og andre økonomiske usikkerhedsfaktorer, er altid med til at presse prisen på guld i vejret. Derfor er salg af guld specielt attraktivt i disse perioder.

I vores butikker, foregår dit salg af guld i trygge rammer. Vi vurderer guldet du kommer med og konstaterer guldets karat, vægt og værdi. Vi giver dig et købstilbud, og hvis du accepterer tilbuddet, får du pengene overført til din bankkonto.

Husk: Du skal altid medbringe og fremvise billedlegitimation, eksempelvis pas eller kørekort. Det er et lovkrav, at vi skal føre en købs- og salgsbog med personoplysninger, så eventuelle tyvekoster kan spores. Ved salg af guld er det også et lovkrav, at du er fyldt 18 år.

 

Salg af guld er et miljørigtigt valg

Du opnår ikke bare en økonomisk gevinst ved dit salg af guld. Du er også med til at holde efterspørgslen på nyt guld nede. Dermed sikrer du at dit salg af guld er med til at erstatte guld der bliver frembragt ved forurenende metoder. Desværre ofte under særdeles kritiske arbejdsforhold.