Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 

 

Guld købes med kontant overførsel

Få penge direkte ind på dit betalingskort! Guld købes til de absolut bedste priser hos Guldspecialisten. Hos os oplever du altid en professionel og diskret service. Alt guld købes og betales med de bedste priser, der justeres dagligt i forhold til den internationale guldpris.

Guldsmykker, guldmønter, arvestykker i guld eller andet guld købes og vurderes af vores pålidelige eksperter. Hvis du har guld der skal købes af os, er du velkommen til at komme forbi og få en vurdering.

 

Guld købes til dagsprisen hos Guldspecialisten

Hos Guldspecialisten får du altid den bedste, meste reelle pris og handel. Dit guld købes altid til dagsprisen hos os. Uanset hvor meget guldprisen bevæger sig op og ned, og det gør den hver eneste dag, kan du forvente gode penge når dit guld skal købes.

 

Guld købes med tillid og pålidelighed som vigtige parametre

Hos Guldspecialisten mener vi, at det er vigtigt, at du har tillid til os når dit guld skal købes. Vi mener altid det er vigtigt at du ved hvem du handler med, og ikke mindst hvilken pris vi tilbyder. I vores mange flotte butikker kan du altid få oplyst den aktuelle guldpris for netop i dag. Når dit guld skal købes, er du derfor i de bedste hænder hos Guldspecialisten. 

 

Guld købes og sælges året rundt

Gennem tiderne har vi lært, at finanskriser, kartoffelkure og andre økonomiske usikkerhedsfaktorer altid er med til at presse prisen på guld i vejret. Derfor kan du med fordel vælge, at dit guld skal købes af en opkøber i netop disse attraktive perioder.

Guld købes og sælges dagligt i vores flotte butikker. Vi er eksperter i at vurdere det guld du vil af med, og du får hurtigt konstateret guldets karat, vægt og værdi.

Guldspecialisten giver dig altid et godt og fair købstilbud, som du kan vælge at acceptere eller afslå. Hvis du accepterer, får du pengene overført til din bankkonto med det samme. 

 

Guld købes naturligvis ud fra lovens krav og bestemmelser

Husk: Du skal altid medbringe billedlegitimation, eksempelvis pas eller kørekort. Det er i alles interesse, og et ufravigeligt lovkrav, at vi skal føre en købs- og salgsbog med personoplysninger, således eventuelle tyvekoster kan spores. Guld købes kun af personer der er fyldt 18 år, også dette er et lovkrav.

 

Brugt guld købes og sælges med miljøet som vinder af sidegevinsten

Udover den økonomiske gevinst, som du opnår når dit brugte guld købes af Guldspecialisten, kan du også glæde dig over at miljøet vinder ved dit valg.

Du er nemlig med til at holde efterspørgslen på nyt guld nede. Dermed er du medvirkende til at dit guld erstatter nyt guld der ellers bliver frembragt ved forurenende metoder.