Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 

Hvad koster guld?

Hvad koster det guld som du har liggende? Er det til salg? Og er du interesseret i at lade os vurdere det for dig? Guldspecialisten kan give dig svaret på hvad dit guld skal koste ud fra dagens guldpriser, og måske, på den måde, hjælpe dig videre med beslutningen.

Hvad koster guldet i dag? Den aktuelle dagskurs i forhold til London Fix, kan du altid få oplyst i vores mange flotte butikker.


Hvad koster guldet hvis det er gammelt?

Umiddelbart er der ingen forskel på om guld er helt frisk fra guldsmeden eller har mange år på bagen. Det der er den helt afgørende faktor for hvad guld koster, er antallet af karat eller guldindholdet i promille.

Naturligvis er der større værdi end den daglige guldkurs tilknyttet dine smykker og kunstgenstande, hvis de har stor kunstnerisk eller historisk værdi. Kommer du eksempelvis forbi med ”Guldhornene”, kan du forvente en god pris – hvis du kan bevise det er dine - og politiet siger god for at de ikke er stjålet…


Hvad koster guld i butikken?

Vi lægger alle vores vurderinger fast ud fra dagens guldkurs. Du oplever ikke en bedre pris i Horsens end i Aalborg, men vi bliver altid nød til at se, mærke og veje det guld, som du vil sælge. Vi kan desværre ikke foretage nøjagtige vurderinger og give seriøse tilbud ud fra billeder og lignende.


Hvad koster guld i 24 karat?

Det er ganske simpelt at udregne hvad guld koster i forhold til dagsprisen. Dér hvor det kan blive lidt vanskeligt for ufaglærte at vurdere værdien, er når smykket eller guldgenstanden har flere forskellige karatkvaliteter og eventuelle ædelstene. Det kræver en professionel at kunne opdele genstanden i de rette mængder, vægtstørrelser og karat.

Som regel ser vi kun 24 karat guld i nummererede guldbarrer. De mest almindelige karatværdier vi får til vurdering er 18, 14 og 8 karat.


Hvad koster dit guld?

Vil du vide mere om hvad du har liggende af skjulte værdier, er du velkommen i vores mange flotte butikker. Tag dit guld med til en vurdering. Det er dig frit for at takke nej til vores tilbud efterfølgende, men så finder du ud af hvor mange penge du har liggende i skuffen, det har jo også en værdi.