Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 

 

Sælg guldet i skuffen

Sælg guldet der ligger og samler støv i skuffen. Hos Guldspecialisten giver vi altid en god pris, baseret på den aktuelle dagskurs. Vores flotte butikker ligger i flere jyske byer og vi afregner altid med en kontant overførsel mens du selv er til stede.

 

Sælg guldet direkte

Sælg guldet du måske har haft liggende og samle støv længe. Guldspecialisten er det åbenlyse professionelle valg. Vi vurderer guldets renhed, dets karat, mens du er til stede. Du kan følge med i hele processen og sikre dig at du får besvaret eventuelle spørgsmål undervejs.

Først sorterer vi guldet efter karatindhold, kigger på farven, typen af smykke og føler vægten, samt kontrollerer for eventuelle stempler. Hvis et smykke ikke er stemplet eller der er tvivl om lødigheden, foretages en test på stedet.  

 

Testen – sælg guldet med sikkerhed

Når man skal fastslå hvilken karat guld har, foregår det ved at gnide guldet ganske forsigtigt mod en fin slibesten og teste det med forskellige styrker af en bestemt syre. Når guldet ikke reagerer på testen, kender man dets karat.

Som de fleste ved, er den højeste karat som guld kan have 24 karat. Det betyder, at guldgenstanden er fremstillet af 99,99 % rent guld eller, sagt på en anden måde, har en lødighed på 999,9. Der kan også testes med en magnet, for at undersøge om en genstand er af guld. Guld er i modsætning til mange andre metaller, ikke magnetisk.

 

Sælg guld til den helt rigtige pris

Vi har respekt for at arvestykke eller et samleobjekt af guld kan være svært at skille sig af med. Derfor skal naturligvis altid selv være sikker på om du vil sælge dit guld, og om du på dagen mener at du får den rigtige pris. Sælg guldet til Guldspecialisten, her er du altid velkommen til at sammenligne vores tilbud med andre tilbud, inden du beslutter dig for at fuldføre processen.

Vi er en professionel handelspartner der ønsker at skabe en tryg situation hvor du er tilfreds med prisen, service, ja, hele handlen. Du vil ikke fortryde at du giver os en chance når du skal sælge dit guld.

 


Tryghed når du skal sælge guld

Sælg guldet til os og mød vores veluddannede vurderingseksperter, der kender til alt inden for køb og salg af guld. Her er du velkommen til at stille alle de spørgsmål du finder er nødvendige inden du sælger. Vi ved det er vigtigt for dig at du føler dig tryg.