Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 

Sådan forløber en guldhandel

Hos Guldspecialisten købes alt guld og sølv uanset lødighed med og uden stempler.

Først sorterer vi guldet efter karatindhold, kigger på farven, typen af smykke og føler vægten, samt kontrollerer for eventuelle stempler.
Hvis et smykke ikke er stemplet eller der er tvivl om lødigheden, foretages en test for at sikre lødigheden.
Testen sker ved at smykket gnides på en slibesten, hvorpå der testes med syre. Hvis guldet ikke bliver misfarvet af syren holder lødigheden, som der er testet for. Misfarves guldet, er det af en lavere lødighed og skal testes igen.

Da vi kun betaler for guldet, modregner vi ethvert andet materiale, såsom sten og perler. I guldure modregnes urværket for at bestemme vægten af guldet. Ønsker du at beholde en sten fra et smykke, skal den tages ud på forhånd.
Guldet vejes. Hvis der er flere forskellige karatniveauer vejes disse separat. Guld-priser kan variere fra dag til dag, men vi vil altid holde vores hjemmeside opdateret med aktuelle priser.

Når du sælger dit guld ved personlig henvendelse på vort kontor skal du vise gyldigt ID eller pas. Indkøbet registreres og derefter skal du skrive under for at godkende salget.
Vi udbetaler beløbet for dit guld og sølv via netbank med det samme. Du får en udskrift fra vores netbank som bekræftelse herpå.