Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 

Sølv købes

Guld og sølv købes til de bedste priser af Guldspecialisten. Vi er dine pålidelige eksperter når dit guld og sølv skal købes. Hos os får du altid den rigtige pris.

Kig forbi én af vores mange butikker i dag, så kan vi sammen, og yderst diskret, se på det guld eller sølv der skal købes. Her kan du også få oplyst dagsprisen på den kvalitet du vil sælge.

Alt guld og sølv købes af Guldspecialisten

Alt guld og sølv købes i Guldspecialistens mange flotte butikker. Her kan du trygt komme ind med dine guldsmykker, briller med guld, guldure, urlænker, brocher, manchetknapper, guldkors, tandguld, guldstøv, guldpulver, guldtråd og guldplader, guldbarrer, sølvsmykker, sølvbestik, sølvtøj, sølvpokaler, sølvlysestager og sølvbarrer. Vi vurderer kvaliteten og værdien på stedet.

Sølv købes i alle blandinger 

Når dit sølv købes af Guldspecialisten, vurderer vi først sølvets lødighed. Prisen på sølvet afhænger netop af sølvets lødighed, eller finhed. Lødigheden beregnes i promille.
Er det sølv der købes brugskunst, skal du være opmærksom på, at næsten alt sølv der er brugt til brugskunst, service og meget mere er en blanding af metaller. Derfor er der typisk ikke 1 kg af den fineste sølv i 1 kg lysestage. For det meste er det sølv du har derhjemme en blanding af sølv og kobber. 

3-tårnet sølv købes gerne

3-tårnet sølv købes gerne af guldspecialisten. Indholdet af sølv der købes skal overstige 50 procent eller 500 promille før det er interessant, og i øvrigt også kan kaldes for sølv.

Dansk sølv, der er brugt til fremstilling af sølv service, som eksempelvis bestik og tallerkener er oftest 830 promille i finhed/lødighed. Det er derfor stemplet 830 eller med 3 tårne – det man kalder 3-tårnet sølv. De 3 tårne repræsenter Københavns byvåben og er en garanti for, at sølvtøjet har en finhed/lødighed på mindst 830 promille.

Sterling sølv købes

Sterling sølv købes naturligvis også. Sølv der fremstilles i dag, mærkes primært efter en international standard kaldet sterlingsølv. Sterlingsølv har et sølvindhold på 92,5 procent eller 925 promille. Sterlingsølv er stemplet sterling eller 925.

Sølv købes til dagsprisen  

Det helt nøjagtige beløb du kan få udbetalt når du sølv skal købes af Guldspecialisten, afhænger både af mængden af det sølv du vil sælge - samt kvalitet/finhed/lødighed. Du kan altid få oplyst dagspriserne i vores flotte butikker.