Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 


Vurdering af guld

Når du står som sælger og får en vurdering af guld og sølv er det altid en tillidssag. Vi mener at det afgørende, at du oplever Guldspecialisten som en seriøs guld og sølvopkøber. 

Derfor er du inviteret til at overvære hele processen, når vi skal teste og lave en vurdering af guldet og sølvet du har med.

Drop vurdering af guld med posten

Vi kunne aldrig selv drømme om at benytte en såkaldt postopkøber. Vi mener det er for risikabelt. Derfor advarer vi mod at sende guld og sølv med posten når du skal have en vurdering. 

Hvis du ikke kan følge med i vurderingen af guldet og sølvet du ønsker at sælge, er det svært at kontrollere processen for eventuelle fejl og mangler. Da du ingen dialog med opkøberen har, kan du ikke stille eventuelle spørgsmål til vurderingen af guldet eller sølvet undervejs.

Opkøbere via post, yder heller ikke altid fortrydelsesret og du kan derfor ikke få dit guld retur, hvis du ikke er tilfreds.

Vurdering af guld og sølv – mens du følger med

Guldspecialisten tilbyder at du sidder med ved bordet, når dit vi giver en vurdering af guldet eller sølvet du har med. Du kan følge med i hele processen, og du kan altid få en forklaring på vores vurdering af guldet eller sølvets værdi. 

Undervejs er du velkommen til at spørge om alt hvad du kan komme i tanke om, og når vi har givet vores vurdering af guldet eller sølvet er du velkommen til at tænke over tilbuddet og eventuelt indhente andre til sammenligning.

Professionel vurdering af guld og sølv

Guldspecialisten giver altid en grundig vurdering af dit guld eller sølv. Vi er respekteret og anerkendt i branchen samt blandt vores mange kunder. Vi har en professionel tilgang til tingene og uanset om det er en vurdering af guld eller sølv giver vi altid en korrekt og fair pris.