Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 


Salg af sølv

Guldspecialisten er ikke bare specialister i guld, vi ved også alt om køb og salg af sølv. Kig derfor forbi en af vore butikker i dag, så kan vi sammen, og yderst diskret, kigge på dit guld eller sølv.

Hos os kan du trygt og roligt foretage dit salg af sølv og guld. Vi køber alt, lige fra guldsmykker, briller med guld, guldure, urlænker, brocher, manchetknapper, guldkors, tandguld, guldstøv, guldpulver, guldtråd og guldplader, guldbarrer, sølvsmykker, sølvbestik, sølvtøj, sølvpokaler til sølvlysestager og sølvbarrer.

Sølv er en blanding af sølv og kobber 

Prisen på dit salg af sølv afhænger af sølvets lødighed/finhed, der beregnes i promille. Næsten alt sølv der er brugt til brugskunst, service og meget mere er en blanding af metaller. For det meste er det sølv du har derhjemme en blanding af sølv og kobber. 

Salg af 3-tårnet sølv

Før man kalder en blanding/legering for sølv, skal indholdet af sølv overstige 50 procent eller 500 promille. Dansk sølv, der er brugt til fremstilling af sølv service, som eksempelvis bestik og tallerkener er oftest 830 promille i finhed/lødighed. Det er derfor stemplet 830 eller med 3 tårne – det man kalder 3-tårnet sølv. De 3 tårne repræsenter Københavns byvåben og er en garanti for, at sølvtøjet har en finhed/lødighed på mindst 830 promille.

Salg af sterling sølv

Produktionen af sølv i dag mærkes primært efter en international standard kaldet sterlingsølv. Sterlingsølv har et sølvindhold på 92,5 procent eller 925 promille. Sterlingsølv er stemplet sterling eller 925.

Priser ved salg af sølv 

Eksakte sølvpriser afhænger både af mængden af det sølv du vil sælge samt, naturligvis, sølvets kvalitet/finhed/lødighed. Se vores dagspriser her på vores hjemmeside.