Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 


Sølvpriser

Guldspecialisten opkøber guld, sølv og gamle smykker. Med vores daglige opdateringer på hjemmesiden, baseret på de internationale priser fra London Fix, kan du altid se de aktuelle guld og sølvpriser. 

Tilbud fra Guldspecialisten beregnes derfor altid ud fra de internationale guld og sølvpriser, og priserne er beregnet på at give dig et fingerpeg om, hvilke guld og sølvpriser du som minimum kan forvente hvis du ønsker at sælge. 

Lødighed/finhed/karat betyder noget for guld og sølvpriser

Man beregner guld og sølvs finhed/lødighed i karat eller promille. Det reneste guld har en lødighed på 999,9 promille eller 24 karat, hvilket normalt er en guld (eller sølv) bar med et stempel og et serienummer.

Hvis der er flere forskellige lødigheds eller karatniveauer i smykket eller genstanden, vejes disse separat. Guld og sølvpriser kan variere fra dag til dag.

Eksakte guld og sølvpriser

Eksakte guld og sølvpriser afhænger både af mængden af guld og sølv du vil sælge samt, naturligvis, guldets og sølvets kvalitet. Kig derfor forbi en af vore butikker i dag, så kan vi sammen, og yderst diskret, kigge på dit guld og sølv og dermed finde frem til de præcise guld og sølvpriser på dine smykker eller genstande. 

Højere guld og sølvpriser på bevaringsværdige smykker mm.

I et unikt samarbejde med Aabenraa Antikvitetshandel A/S tilbyder Guldspecialisten fordele for dig der har bevaringsværdigt guld og sølv. Disse emner bliver ikke smeltet om og på den måde genbrugt, men bliver i stedet solgt videre i deres nuværende form. Vi kan derfor tilbyde endnu bedre guld og sølvpriser for eksklusivt guld og sølv. Det kan eksempelvis være emner fra Georg Jensen, Hans Hansen, Ole Lynggaard eller hvis du har sølv der er over 200 år gammelt, i god original og fysisk stand.