Hos Guldspecialisten køber vi dit guld, sølv og gamle smykker til byens bedste priser.

 

Guldkurs

Guldspecialisten opkøber guld i alle former – altid til dagens guldkurs. Vi ligger naturligvis altid inde med alle de aktuelle guldkurser, og kan derfor oplyse dig om dagens guldkurs og priser.
Alle tilbud fra Guldspecialisten beregnes ud fra de internationale sølv- og guldkurser på det tidspunkt du får vurderet dit guld. Kom ind til Guldspecialisten, lad os vurdere og give dig et tilbud på dit guld.

Guldkursen i forhold til London Fix

Sølv- og guldkurserne som vi beregner vores køb ud fra, opdateres automatisk hver dag i forhold til London Fix. Sølv- og guldkurserne giver dig et hurtigt fingerpeg om, hvilke priser du kan forvente, hvis du ønsker at sælge. 

Guldkurs og guldpriser

I guldkursen kan du aflæse prisen for de forskellige kvaliteter guld dagligt. Den helt eksakte pris afhænger naturligvis af guldets kvalitet og mængde.

Kom ind i én af vores flotte butikker, så kan vi i al diskretion vurdere dit guld ud fra dagens guldkurs og give dig den helt rigtige pris. Er du ikke tilfreds med den pris vi kan tilbyde, er du naturligvis velkommen til at takke nej til tilbuddet.

Når du får mere end guldkursen

Her hos Guldspecialisten har vi et unikt samarbejde med Aabenraa Antikvitetshandel A/S. Det sikrer dig store fordele hvis du ligger inde med bevaringsværdigt guld og sølv.
Vi kan tilbyde dig en endnu bedre sølv og guldkurs/pris for eksklusivt guld og sølv som eksempelvis Georg Jensen, Hans Hansen og Ole Lynggaard.

Karat og guldkurs

Man beregner guldets lødighed i karat eller promille, hvor det reneste guld har en lødighed på 999,9 promille eller 24 karat. Normalt ser vi kun 24 karats guld i barer med et stempel og serienummer.
Såfremt du kommer med et smukke eller en genstand, hvori der er flere forskellige karatniveauer, vejes disse naturligvis separat, således du får den rigtige guldkurs og pris. Husk at guldkursen kan variere fra dag til dag, og væsentligt over lange tidsperioder.